Μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα φρέσκων αρωματικών

Written by

Υλικά για 4 μερίδες:

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες ΦΑΡΜΕΣ ΩΜΕΓΑ

500 γρ. πολύχρωμα ντοματίνια

ανθό αλατιού, πιπέρι ΜΠΑΧΑΡ

ελαιόλαδο

για την σάλτσα φρέσκων αρωματικών:

2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

1 ματσάκι μαϊντανό

4-5 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

4-5 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο

2 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι 

2 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι 

1 κουτ. σούπας κάπαρη

100 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση: 

Ετοιμάστε την σάλτσα φρέσκων αρωματικών: Βάλτε όλα τα υλικά στο πολυμίξερ και πολτοποιήστε τα.

Ψήστε τις μπριζόλες σε αντικολλητική σχάρα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και πασπαλίστε τες με ανθό αλατιού και πιπέρι.

Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και σοτάρετε τα σε λίγο ελαιόλαδο και αλατίστε τα.

Σερβίρετε τις μπριζόλες με την σάλτσα και συνοδέψτε με τα ντοματίνια.