Η εμπειρία, η επιστημονική κατάρτιση και η σωστή διαχείριση αλλά και η ανάγκη για ποιοτικό και υγιεινό κρέας επέφεραν τη δημιουργία νέων εκσυγχρονισμένων σταυλικών εγκαταστάσεων μεγαλύτερης δυναμικότητας, οι οποίες βρίσκονται στο Μακροχώρι Βέροιας στη θέση “Παπά Βρύση” και μετρούν σήμερα πάνω από 950 μόσχους σε δυναμικότητα.
Η αύξηση της παραγωγής οδήγησε στη δημιουργία ενός ιδιόκτητου παρασκευαστηρίου ζωοτροφών, τελευταίας τεχνολογίας που λειτουργεί με τη συνεχή επίβλεψη ποιοτικών ελέγχων και τροφοδοτείται αποκλειστικά και μόνο με φυτικές τροφές.
40 χρόνια μετά την ίδρυσή της η εταιρία αποτελεί πια μια πρωτοποριακή μονάδα στον τομέα της και είναι σημείο αναφοράς για την παράδοση και την εγγύηση στην παραγωγή νόστιμου και υγιεινού κρέατος.
Σήμερα, η «Φάρμα Κουτσιώφτη» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες φάρμες της Ευρώπης και έχει ως κύριο αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την παραγωγή και πώληση νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, πάντα με γνώμονα το όραμα και την καινοτομία.